Sweskate

Om träning

Kom i form

Det nya året har börjar komma igång ordentligt och nu är det många, vars nyårslöften var att börja träna, som börjar tumma på både motion och träning. Ett enkelt trick som fungerar riktigt bra för att få upp den där tappade glöden som ligger och pyr lång, långt inne är att shoppa loss på nya träningskläder. Det gör att man vill ge sig ut i spåret eller hoppa på spinningpasset igen. Om du har införskaffat ett dyrt träningskort kan du med enkelhet köpa billiga träningskläder online där du även har ett stort utbud. Ofta har du redan skor så passa därför på att matcha de nya byxorna eller shortsen samt träningstoppen med skorna. Tyvärr är det lite så att om vi känner oss snygga och bekväma så blir stegen även lite enklare till gymmet.

Fem enkla tips

Här kommer fem enkla tips som garanterat tar dig tillbaka på banan igen och får dig att nå dina träningsmål perfekt till beachen 2013.

  1. Tänk på att äta frukost. det gör att du orkar mer, inte blir lika småhungrig samt äter mindre portioner.
  2. Träna på morgonen så du har passet avklarat och inte hinner komma på tusen bortförklaringar.
  3. Skaffa en träningskompis där ni kan peppa varandra till att både komma upp på morgonen men även att ta i det där lilla extra på slutet.
  4. Gör ett träningsschema och sätt upp ett straff om du inte håller det.
  5. Istället för att tänka att du ska träna för att få en snygg figur – tänk att du tränar för att leva ett hälsosamt liv och att få ett friskare liv. Då blir det genast enklare.

55% i en enkät svarade att de planerar att börja träna år 2013. Många av dessa har redan brutit sina löften. Var den som står emot och håller avd du lovar!