Sweskate

Om träning

Nöje som medför motion

Det finns en del träning som inte direkt anses vara träning i en ren bemärkelse utan som främst ett nöje som man har kul samtidigt som man faktiskt får motion. En del sådana övningar är inte klassade som träning men ger det som en extra bonus. Vissa nöjen är sådana som man också kan tävla i kan ses som träningsformer och ett nöje, exempel på dessa är:

  • Dans, alla sorters danser har nu blivit en träningsform men är också ansedd för att vara ett nöje. Flera dansinriktningar i träningen som Zumba, SH’BAM, Latin Mix, med flera är inte en direkt enskild dans utan är flera kombinerade dansstilar i en träningsform.
  • Bowling, man spelar det tillsammans med sina vänner, man skrattar och tävlar mot varandra. Däremot är det ett antal som tävlar professionellt i bowling, och inför det krävs en hel del träning, boka din bowlingkväll hos Imperial Lanes direkt.
  • Tv-spel, kanske helt otippat för många men med utvecklingen av tv-spelen som gör det möjligt att träna tillsammans med sitt spel, rörelsedetektorer och dosor som känner av rörelser har gjort att vi dels kan dansa efter steg men även utföra sportaktiviteter.

Många nöjen ger en extra träning som man inte räknar med och det är ju självklart nyttigt, men det nyttigast av allt är definitivt den sociala biten. Att få umgås med sina vänner och hitta på roliga saker är helt enkelt den bästa biten.