Sweskate

Om träning

Träna utomhus

Vi älskar att träna, och framförallt älskar vi att träna utomhus nu när sommaren äntligen är på igång och gör att vi kan övergå våra inomhussporter en stund. Men hur tränar man utomhus på bästa sätt?

”Snabba intervaller, tunga gympass och träning utomhus.” läs mer här.

Meditation i parkI artikeln som citatet ovan kommer ifrån skriver man om hur den senaste träningstrenden alltså berör utomhusträning, men vad är egentligen den populäraste typen av träning att utöva utomhus? Svaret är egentligen ganska enkelt och det är kort och gott löpträning som är den populäraste utomhusträningen hos svenska folket. Men det finns självklart en hel del andra träningsformer som också fungerar alldeles utmärkt utomhus som till exempel att cykla mountainbike i terräng vilket både ger styrka och kondition. Det är dessutom många gym som flyttar ut sina pass i naturen under sommaren också. Så ett tips är att prata med ditt lokala gym och se om detta kanske är planerat att göra – då slipper du träna ensam.

Träna utomhus

I naturen finns många saker som kan förvandlas till träningsmaskiner. Ta till exempel bara stockar och bänkar. De förvandlas enkelt till en bra plats att göra såväl armhävningar, pullups och sittups på. Så nu när solen skiner finns inga fler ursäkter: ge dig ut och träna i naturen!